Regler og vilkår

Når du benytter dig af shelter-oversigt.dk, bekræfter du samtidig, at du accepterer og vil følge vores regler og vilkår for anvendelse af siden.

Alt indhold på hjemmesiden tilhører enten shelter-oversigt.dk eller vores brugere. Kopiering af indholdet er ikke tilladt.

Billeder og tekst

Når du lægger billeder og tekstbeskrivelser op på shelter-oversigt.dk, er det vigtigt, at du udelukkende benytter materiale, som du selv har ophavsretten til eller som du har fået (skriftlig) tilladelse fra ejeren til at bruge.

Du er selv 100% ansvarlig for kun at benytte materiale, som du har erhvervet lovligt. Det er på ingen måde tilladt at kopiere og gengive materiale, som du ikke eksplicit har fået lov til. Ansvaret er dit som bruger – og dit alene.

Når du lægger dine billeder og tekstbeskrivelser på shelter-oversigt.dk giver du os samtidig både ret til at bruge disse på selve hjemmesiden samt til at anvende disse i markedsføringen af hjemmesiden andre steder på nettet.

Ansvarsfraskrivelse

Shelter-oversigt.dk påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger som optræder på siden. Og vi kan ikke gøres ansvarlige for tredjemands realiserede eller påståede tab i forbindelse med brugen af oplysningerne på hjemmesiden.

Shelter-oversigt.dk påtager sig på ingen måde ansvaret for det indhold, som vores brugere formidler via hjemmesiden.